top of page

Lägenheten

 

Charmerande strandnära studio med fantastisk havsutsikt, ett fint poolområde och endast ett stenkast från medelhavet. Lägenheten har sovplatser för 2-4 personer, kök och badrum.

  • Fantastisk utsikt över havet och poolområdet

  • Liten mysig balkong

  • 300 meter från medelhavet

  • Restauranger och dygnetruntöppen butik i samma hus, allting inom räckhåll

STRANDEN

La Mata har en fantastisk sandstrand med strandbarer och restauranger samt ett brett utbud av vattensport. Strax intill erbjuds klippstränder. Här finns något för alla smaker. Medelhavet glänser från sina bästa sidor på många ställen här, alla inom promenadavstånd från lägenheten.

Snorkla, kör vattenskoter,  svalka dig eller ta en simtur i det kristallklara vattnet.

78576791_2450625318509316_89219768772712
DET GODA LIVET
 
Torrevieja som ligger strax intill har ca 320 soldagar per år och värmen fördelar sig ganska jämt över året. Områdets klimat är väldigt gynnsamt tack vare saltsjöarna som ligger runtomkring staden. 

Här är avkopplingen ett faktum, kaffet runt hörnet och en öl i baren alldeles intill. Livet är helt enkelt enklare här och stressen rinner bort. Här är det enkelt att koppla av, ta med en picnic till stranden, läsa en bok i skuggan eller ta en promenad i naturen. Här finns allt även för den aktiva familjen med alltifrån vattenland, marknader, shopping i såväl köpcentrum som i city till båtturer, dykmöjligheter och uthyrning av vattenskoter. Här finns över 600 restauranger och mängder av butiker. 

Du kommer bli lika förälskad i landet, orten, folket och kulturen och maten som vi. 
bottom of page